Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Davor Berber ističe da Novosađani imaju ozbiljnu grupu igrača, da igraju tvrdo i na mali broj golova, ali da očekuje pobedu:

’’Oni su se pokazali kao dobra ekipa, pogotovo su dosta pobeda ostvarili kod kuće. Igraju tvrdo, od jedan do dva gola, nas očekuje stvarno težak protivnik ovde u Novom Pazaru. Ko god bude izašao na teren biće to najboljih jedanaest u ovom trenutku, onih koji će moći da daju agresivnost i borbenost, da sve svoje kvalitete podrede kolektivu kako bi se osvojila sva tri boda. Imaju ozbiljnu grupu igrača, tu su Branislav Jovanović, Branislav Milošević, Filip Knežević sa kojim sam sarađivao u Nišu, Milan Mirosavljev, Viktor Živojinović i ostali. Ali, nama su bodovi preko potrebni u borbi za opstanak i moramo da damo svoj maksimum.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Proletera igra se u nedelju 21. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar