Beogradska Crvena zvezda u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da mu nije bitno na koji način će ekipa stići do pobede, da li će igrati lepo ili ne, već ga samo zanima osvajanje tri boda:

’’Dosta dugo se razmišlja o mini odmoru, međutim to ne menja planove, ne može da promeni naše planove. Razmišljali smo o odmoru i pre petnaest i pred deset i pre sedam dana, zato što igramo na svaka tri dana. Sigurno da momci daju sve od sebe, koncentrisani su, fokusirani. Tražim sutra još jedan napor, da izguramo to kako treba i kako smo zacrtali. Posle toga imaju zasluženih par dana predaha, kada će moći da se dobro odmore i mentalno i fizički, ali i da se pripreme za ono što sledi, a to je naše finale. Tri boda su najbitnija, način na koji ćemo stići do njih nije bitan. Rekao sam i pred utakmicu koju smo igrali protiv Voždovca da me ne zanima da li će biti lepo ili ružno, na kraju je bilo lepo. Dosta zavisi i od dana, protivnika i još mnogo faktora. Težićemo ka perfekcionizmu, lepoti, efikasnosti, ali i 1:0 donosi tri boda. Ne postavljam sebi mnogo pitanja kako će to da izgleda, želim samo da to budu tri boda i ništa drugo me ne zanima.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mladosti igra se u subotu 20. marta 2021. godine, sa početkom u 19:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda