Beogradski Partizan u okviru 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom OFK Bačka.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je cilj ekipe da nastavi u istom ritmu u poslednjem susretu uoči reprezentativne pauze i da će izvesti najjači mogući sastav:

’’Sledi nam gostovanje ekipi Bačke, želimo da nastavimo u ovom ritmu u poslednjem susretu pred pauzu. Veliki nam je fokus na ovome, jer vidim da su igrači već na pauzi. Potrebna je maksimalna ozbiljnost, maksimalan respekt, znamo šta moramo da uradimo. Ulazimo u ovaj susret sa najjačim mogućim sastavom, nema kalkulacija. Mladi igrači igraju samo kad zaslužuju. Da li će ih biti pet ili dva, zavisi od toga da li zaslužuju. U ovom trenutku najvažnije mi je da prezentujemo fudbal kakav sada prezentujemo, da pobeđujemo u kontinuitetu i da postižemo golove. Statistika mi je bitna samo ako smo prvi na tabeli. Ekipe koje igraju sa Partizanom uvek su maksimalno motivisane, bez obzira u kakvoj su poziciji. Još je teže, naravno, ukoliko se protivnik bori za opstanak. Ne znamo kakvo će biti vreme, kakav će biti teren, koliko će motivisan biti protivnik, ali se maksimalno ozbiljno pripremamo za sve situacije, fokusirani smo na sve moguće detalje.’’

Meč 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Partizana igra se u subotu 20. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na trećem programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan