Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Metalac – Napredak, OFK Bačka – Partizan i Crvena zvezda - Mladost. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovan od strane TV Arena sport.

METALAC – NAPREDAK (petak 19. mart, 18:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč u okviru 28. Kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Gornjem Milanovcu gde domaći Metalac dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Uloga favorita svakako pripada Milanovčanima, zbog svega prikazanog u dosadašnjem toku takmičenja, ali nema sumnje da će gosti dati sve od sebe u borbi za opstanak u elitnom rangu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz deset remija i osam poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 10. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Mladosti, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz sedam remija i trinaest poraza, pa sa 28 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Bačke, a rezultat je bio 2:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Kruševcu završen je pobedom ekipe Metalca, a rezultat je bio 1:2.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (subota 20. mart, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 15:00 časova. Na programu su mečevi Radnički Niš – Voždovac, Spartak ŽK – TSC i Zlatibor – Javor Matis. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

OFK BAČKA – PARTIZAN (subota 20. mart, 15:00 časova, TV Arena sport 3)

Jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru 28. Kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Bačkoj Palanci gde domaća Bačka dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Crno-beli se nalaze u fantastičnoj seriji pobeda i igraju na visokom nivou, ali treba očekivati snažan otpor domaćeg tima koji u ovom susretu mora da pokuša da iznenadi renomiranog protivnika. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili tri pobede, uz šest remija i osamnaest poraza, pa sa 15 bodova na svom kontu trenutno zauzima poslednje 20. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset dve pobede, uz dva remija i tri poraza, pa sa 68 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Zlatibora, a rezultat je bio 5:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu završen je pobedom ekipe Partizana, a rezultat je bio 2:1.

CRVENA ZVEZDA – MLADOST (subota 20. mart, 19:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč subotnjeg programa u okviru 28. Kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaća Crvena zvezda dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Crveno-beli ne posustaju u borbi za novi šampionski pehar, imaju ulogu apsolutnog favorita, ali su Lučanci ekipa koja ima kvalitet da odigra otvoren meč i da pokuša da napravi iznenađenje. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset pet pobeda i dva remija, pa sa 77 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Voždovca, a rezultat je bio 1:4. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz devet remija i deset poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Lučanima završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:4.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (nedelja 21. mart, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na sva četiri meča 28. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 15:00 časova. Na programu su mečevi Mačva – Čukarički, Novi Pazar – Proleter, Rad – Radnik i Vojvodina – Inđija (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.