Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na Dušanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je jedino bitno da ekipa osvoji nova tri boda, bez obzira na to da li će igra biti lepa ili ružna:

’’Momci će odraditi jedan trening na veštačkoj travi, ništa specijalno taj jedan trening ne može da promeni, cilj nam je da osete podlogu i brzinu lopte, posle toga ćemo videti da li će to izgledati lepo ili ružno. Opet su samo tri boda u igru, ako to bude i lepo i ružno nama je isti cilj, kao i u svim utakmicama do sada i da razmišljamo dalje. Ako je Voždovac u Kupu Srbije računao da ne može da prođe to je njihova kalkulacija, verovatno su im bodovi u prvenstvu bitniji, tako da ja očekujem da će oni dati sve od sebe kao i svaka ekipa, a na nama je da damo odgovor. Neću moći da računam sigurno na Sanoga i Bakajoka, Dijego se vratio u grupu, počeo da trenira, sigurno da njemu treba još malo vremena, ipak je bio van stroja dosta zbog korone. Nama je zdravlje igrača na prvom mestu, kada se on bude osetio spremno da odgovori svim zahtevima biće u timu.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde igra se u ponedeljak 15. marta 2021. godine, sa početkom u 16:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda