Beogradski Voždovac u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Jovan Damjanović ističe da veruje u svoj tim, ali da je neophodno da igrači budu strpljiviji i koncentrisaniji, kako bi ostvarili povoljan rezultat:

’’Očekuje nas težak zadatak, posebno u ovakvom trenutku u kakvom se nalazimo. Crvena zvezda je ozbiljna u svim fazama igre, imaju individualni kvalitet kojem nije lako parirati. Dosta osciliramo u igri, fudbal koji želimo da igramo je dosta zahtevan. Imali smo nekoliko dobrih izdanja i u nastavku sezone, ali mnogo promena u svakoj utakmici nas čini nestabilnim. Verujem da ovi momci mogu više, ali moramo biti strpljivi i podići svest na najviši nivo, da bismo pre svega postali konstantniji u samoj igri.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde igra se u ponedeljak 15. marta 2021. godine, sa početkom u 16:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Voždovac