Novosadski Proleter u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije na stadionu ’’Karađorđe’’ dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka ŽK.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Branko Žigić ističe da su igrači svesni grešaka koje su dovele do nešto lošijih rezultata, kao i da očekuje maksimalno angažovanje u duelu sa ’’golubovima’’:

’’Krizu rezultata sa ekipama iz donjeg dela tabele nastavili smo i u Šapcu. Jednostavno, i pored prilika i terenske inicijative nismo uspeli, bili smo trećim golom surovo kažnjeni. Subotičani nas uvek posebno motivišu, obzirom da se radi o kvalitetnom sastavu koji odlične partije pruža u Novom Sadu. Proteklih dana imali smo dovoljno vremena da se prestrojimo na bolje, sagledamo sve situacije koje su doprinele poslednjim neuspesima. Ono što je najvažnije, igrači su samokritički  i realno ocenili igre. U meč ulaze sa velikim optimizmom i željom da greške svedu na najmanju moguću meru i čistih glava uđu u utakmicu, sa jednom jedinom namerom, da pobede. Ne smatram da bi blagi umor protivnika mogao da bude odlučujući faktor za rezultat koji očekujemo. Jednostavno, moramo zapeti iz petinih žila, ponoviti pristup  utakmici kao sa Radničkim. Momci su shvatili važnost meča i obećali da posle remija sa Zlatiborom i poraza od Metalca nema više rasprodaje bodova na ’’Karađorđu’’.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Spartaka igra se u ponedeljak 15. marta 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Proleter