Ivanjički Javor Matis u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Rada.

Šef stručnog štaba ivanjičkog tima Igor Bondžulić ističe važnost predstojećeg susreta i upozorava na odlične rezultate ’’građevinara’’ ovog proleća:

’’Svaka naredna utakmica uvek je najznačajnija. Igramo praktično protiv direktnog rivala u borbi za opstanak. Duga je tradicija borbi između ova dva kluba. Igrali su mnogo važnih utakmica kroz istoriju i kada je Rad bio najjači i kada je bio slabiji, uvek je bilo neizvesno. U prolećnom delu sezone su podigli nivo igre i rezultata, osvojili deset bodova, od čega sedam na strani, na tri utakmice. Svesni smo da će i u Ivanjici tražiti bodove spasa. Jako je bitno da u utakmicu ne uđemo sa prevelikim opterećenjem, ali da budemo fokusirani na svoj zadatak. Znamo da će biti teško, ali mislim da imamo snage da utakmicu odigramo onako kako želimo i zabeležimo pozitivan rezultat.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Rada igra se u nedelju 14. marta 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis