Ekipa Inđije u okviru 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Milan Ćirić ističe da je ekipa u takvoj situaciji da u svakom meču mora da ide na pobedu, bez obzira na ime rivala:

’’Mi smo u takvoj situaciji da nam je svaka utakmica važna, bez obzira na ime protivnika. Mi ako hoćemo da ostanemo u ligi, što je primarni cilj kluba, mi moramo na svakoj utakmici da uzimamo bodove. To je jasno kao dan, sve osim pobede će u nedelju po meni biti neuspeh. Momci rade stvarno kvalitetno, stvarno dobro. Mi zaista nismo imali sreće u prethodnim utakmicama. Napravili smo dosta šansi, ali nismo uspeli da to realizujemo na pravi način. Ipak, mislim da će i taj momenat da dođe, da će ekipa da proradi i da pokaže ono naše pravo lice, kao što smo pokazali u pojedinim utakmicama.’’

Meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Novog Pazara igra se u nedelju 14. marta 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Inđija