Od subote do ponedeljka na programu su svi mečevi 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Radnički Niš, Voždovac – Crvena zvezda i Partizan - Zlatibor. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovan od strane TV Arena sport.

ČUKARIČKI – RADNIČKI NIŠ (subota 13. mart, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde ekipa Čukaričkog dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog. Nema sumnje da su ’’brđani’’ ove sezone znatno uspešniji tim i da imaju ulogu favorita na svom stadionu, ali tradicija kaže da su protiv Nišlija u dosadašnjim duelima vrlo retko stizali do sva tri boda. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz šest remija i pet poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 2:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz četiri remija i jedanaest poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 9. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu TSC-a, a rezultat je bio 2:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Nišu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 0:0.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (nedelja 14. mart, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na sva četiri meča 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 13:00 časova. Na programu su mečevi Inđija – Novi Pazar, Javor Matis – Rad, Napredak – OFK Bačka i Mladost – Metalac (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (ponedeljak 15. mart, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

U ponedeljak u multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na sva tri meča 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:00 časova. Na programu su mečevi Proleter – Spartak ŽK, TSC – Mačva i Radnik – Vojvodina (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

VOŽDOVAC – CRVENA ZVEZDA (ponedeljak 15. mart, 16:05 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde ekipa Voždovca dočekuje gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde. Težak poraz ’’zmajeva’’ u prvom delu sezone zasigurno je veliki motiv za njih da se ovoga puta prikažu u znatno boljem izdanju i da pokušaju da naprave iznenađenje. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz šest remija i jedanaest poraza, pa sa 33 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 11. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset četiri pobede i dva remija, pa sa 74 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 2:0, a potom u zaostalom meču Mačvu rezultatom 4:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone na stadionu ’’Rajko Mitić’’ ekipa Crvene zvezde je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 6:0.

PARTIZAN – ZLATIBOR (ponedeljak 15. mart, 18:10 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 27. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde ekipa Partizana dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Crno-beli se nalaze u fantastičnoj formi i u izuzetno dugačkoj seriji pobeda, što im daje nadu da mogu da sustignu najvećeg rivala u borbi za titulu, ali nema sumnje da će gosti dati sve od sebe da naprave prvorazredno iznenađenje. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset jednu pobedu, uz dva remija i tri poraza, pa sa 65 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 0:5. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz šest remija i petnaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 18. mesto na tabeli. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Užicu ekipa Partizana je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 0:1.