Beogradska Crvena zvezda u zaostalom meču 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Šapca, ekipu Mačve.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da nema odmora i da će protiv Šapčana na teren izvesti najjači mogući sastav:

’’Ozbiljno spremamo utakmicu protiv Mačve, znamo šta nam je cilj i kako želimo da igramo. To je zaostali meč kom ćemo prići maksimalno, kao i svakom do sada. Od prvog minuta ćemo nastojati da ’’slomimo’’ protivnika i što pre to učinimo biće nam lakše. Nema razloga da odmaram igrače, oni su spremni i predah će doći posle 20. marta kada završavamo ciklus od 11 utakmica u 40 dana. To je zaista paklen ritam. Momci dobro rade, treniraju, koncentrišu se, daju maksimum i sutra će izaći najbolji sastav u datom trenutku.’’

Zaostali meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mačve igra se u četvrtak 11. marta 2021. godine, sa početkom u 19:10 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda