Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Milan Kuljić ističe da je mladost izuzetno kvalitetna i iskusna ekipa, ali da ga raduju pojedini segmenti igre njegovog tima u susretu sa ekipom Voždovca:

’’Puno sam pozitivnih stvari video na utakmici sa Voždovcem, pre svega raduje me kvalitetan pristup, želja i htenje, fokusiranost na zahteve u igri. Kada su utakmice u ovom ritmu sreda-nedelja mi se na fizičkom planu ne možemo puno unaprediti, ali možemo da radimo na psihološkom aspektu i na taktičkom planu. Upravo na taj način pripremamo meč sa ekipom Mladosti iz Lučana. To je kvalitetna takmičarska ekipa, koja je dugo na okupu, što samo po sebi predstavlja ozbiljan kvalitet. Pored toga imaju i individualni kvalitet, iskusne igrače, kao i timsku igru, naročito u ofanzivnoj tranziciji i ofanzivnim prekidima. To smo sve analizirali i pripremamo se za to da se odbranimo od tih njihovih kvaliteta, kao i da pokažemo naš kvalitet i da dobri momenti u utakmici sa Voždovcem nisu bili slučajnost.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Mladosti igra se u ponedeljak 08. marta 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: OFK Bačka