Kruševački Napredak u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Užicu gde će odmeriti snage sa ekipom Zlatibora.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da je ekipa u teškoj situaciji, da je prate pehovi, ali da je uveren u opstanak u elitnom rangu:

’’Fudbal je igra u kojoj se dobija i gubi. Rad je priželjkivao bod u Kruševcu i bili bi presrećni da su ga uzeli. Na našu žalost, uzeli su sva tri. Opet ću ponoviti, mi smo ponovo promašili nenormalno mnogo šansi, imali totalnu dominaciju, 447 dodavanja, 83 odsto tačnosti. Protivnik je imao 220 dodavanja, samo nekoliko šuteva ka golu. Mi smo imali 20 udaraca ka golu, od toga 13 u okvir. Na kraju smo svesno ušli u rizik, pomerili Mršića napred da pokušamo da spasimo makar bod, ali nismo uspeli. Prate nas ti pehovi, stvarno je neshvatljivo da na svakoj utakmici stvaramo toliko šansi i promašujemo. Za 25 godina karijere meni se ovo nikad nije desilo, ali i dalje sam uveren da ćemo sačuvati superligaški status. Pravo na optimizam, pre svega, daje mi činjenica da momci rade odlično, da je atmosfera unutar svlačionice izvanredna i smatram da će ova ekipa naći pravi put i kao reka ponornica izaći iz tunela i stići do željenog cilja.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Napretka igra se u ponedeljak 08. marta 2021. godine, sa početkom u 18:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Napredak