Ristovski: Za nas je svaka naredna utakmica najvažnija

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 723

Čajetinski Zlatibor u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Užicu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Ljubomir Ristovski ističe da je za njegov tim svaka naredna utakmica najvažnija, bez obzira na snagu rivala:

’’Mi nemamo drugi izbor osim da svaki meč odigramo maksimalno i odgovorno. Momci su u prošlom kolu izginuli na terenu, njima pripadaju sve zasluge, radili su fenomenalno, ispoštovali sve dogovore. Odigrali smo disciplinovano i organizovano u odbrani, iz kontre i polukontre postigli dva gola i sačuvali mrežu. Pored tri boda dobili smo nove igrače i tako proširili spisak na one koje mogu ozbiljno da računam. Ovde sam tek dve nedelje i u trećoj nedelji mogu da kažem da je to malo vremena. Na sreću igrači su prihvatili moj sistem rada i to me raduje. Nismo toliko okrenuti rivalima, fokusirani smo na sebe i idemo korak po korak. Za nas je svaka naredna utakmica najvažnija, bez obzira na snagu i mogućnosti rivala. Napredak prema prikazanim igrama ne zaslužuje trenutnu poziciju, s obzirom kakve igre pružaju. Imaju iskusan tim sa proverenim stručnjakom Milanom Đuričićem, koji voli posed, želi da dominira. Iz tog poseda grade akcije i stvaraju šanse.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Zlatibora i Napretka igra se u ponedeljak 08. marta 2021. godine, sa početkom u 18:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Zlatibor

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte