Ekipa Partizana u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje na Banjici gde će odmeriti snage sa gradskim rivalom, ekipom Rada.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da očekuje teži meč nego u prvom delu sezone, jer je trener Milanović svojim iskustvom podigao ekipu Rada:

’’Biće drugačija utakmica nego jesenas. Promenili su trenera, Milanović je podigao ekipu Rada, iskusan je trener. Rad igra dosta bolje nego na početku, ali i mi igramo bolje. Sigurno je da će biti drugačija i neizvesnija utakmica. Njima je važna utakmica za opstanak, nama za borbu za titulu. Biće teška utakmica sigurno. Bez obzira na podatak da igraju bolje u gostima, više bih voleo da igramo kod kuće nego na njihovom stadionu. Nema pravila, igraju oni uvek dobro na Banjici. Svaka utakmica je drugačija, predstavlja novo dokazivanje. Kada imate opterećenje, pritisak obaveze pobede, znači da ste na pravom putu. Mi tako funkcionišemo sve vreme. Svaka utakmica ovde je veliki pritisak i to je normalno.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Partizana igra se u nedelju 07. marta 2021. godine, sa početkom u 17:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan