Ivanjički Javor Matis u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Milovan Milović ističe da je u toku borba za opstanak i da će njegov tim pokušati da ostane neporažen:

’’Protiv Inđije nismo uspeli da ostvarimo pobedu, što nam je bio cilj, mada smo odigrali dobro prvo poluvreme, očekivali da tako odigramo i u drugom i zabeležimo trijumf. Međutim, sve ekipe koje se bore za opstanak imaju svoj cilj i plan, nijedna utakmica nije za potcenjivanje i nijednog protivnika nije lako dobiti. Na kraju krajeva, upisali smo makar taj bod, iako nam to nije bio cilj, ali i održali prednost u odnosu na Inđiju. Do kraja prvenstva ima još mnogo utakmica, u opticaju je veliki broj bodova, a spram ovih šest utakmica jasno je da se do poslednjeg kola neće znati ko će opstati u ligi. Svi imaju svoju računicu i moramo biti veoma oprezni. Što se tiče utakmice protiv Vojvodine, poštujemo ih, dobro su vođena ekipa. Dobro su plasirani i ostvariće plasman u Evropu. Sigurno će želeti da nam se revanširaju za poraz u prvom delu sezone. Favoriti su i ne bežimo od toga, ali, bez obzira na to, mi smo u borbi za opstanak i pokušaćemo da osvojimo makar bod ili pobedimo. Ne pretimo, ali ćemo pokušati da odigramo maksimalno, u skladu sa svojim mogućnostima. Moramo pokušati da osvajamo bodove i u gostima, jer je kod kuće teško pobediti sve utakmice. Svi osim Radivojevića su spremni, nemamo suspendovanih igrača.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Vojvodine i Javor Matisa igra se u nedelju 07. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis