Niški Radnički u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Vladimir Gaćinović ističe da ekipa TSC-a igra moderan fudbal i da njegov kolega Krstajić radi izuzetno dobar posao, pa je za dobar rezultat neophodno da ekipa bude na maksimumu:

’’TSC ima možda i najbolje uslove za rad u Srbiji. Dok sam bio u Spartaku često smo igrali kontrolne utakmice, pa sam se uverio u sav potencijal tog kluba. TSC igra moderan fudbal, a moj kolega Krstajić radi izuzetno dobar posao i moraćemo da budemo na maksimumu. Očekujem da ofanzivno ponovimo partiju iz Novog Sada gde smo apsolutno nadigrali Proleter, ali smo uz naše greške u odbrani i nedostatak sreće otišli u poraz. Uradili smo analizu i znamo šta nam je činiti. Levi bek Stanković je protiv Spartaka zadobio povredu i još uvek nije spreman, dok je Aksentijević u Novom Sadu dobio udarac. Trenirao je smanjenim intenzitetom ovih dana, a naša medicinska služba čini sve da on bude spreman za nedelju. Ostali su svi zdravi i konkurisaće za sastav.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radničkog i TSC-a igra se u nedelju 07. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš