Šabačka Mačva u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba crveno-crnih Alfred Jermaniš ističe da očekuje tešku i zahtevnu utakmicu, ali da je protivnik dobro izanaliziran:

’’Moja ekipa je u usponu forme, protiv Spartaka smo prikazali dobru igru, ali nismo uspeli da osvojimo ni bod. Mi se za svaku utakmicu spremamo tako da se nametnemo, verujem da ćemo i u nedelju biti na visokom nivou i imati svoju šansu koju ćemo iskoristiti. Biće ovo teška utakmica i nadamo se povoljnom rezultatu. Proleter je jako dobro vođen klub, cele sezone su u vrhu, što pokazuje da znaju kako da održe pozitivan kontinuitet rezultata. Dobro smo ih izanalizirali i znamo šta nam je činiti. To je čvrsta i disciplinovana ekipa, njihovi susreti uglavnom ne donose mnogo golova i pred nama je izuzetno zahtevan meč.’’

Meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Proletera igra se u nedelju 07. marta 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Mačva