U nedelju i ponedeljak na programu su svi mečevi 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos četiri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Rad – Partizan, Crvena zvezda – Čukarički, OFK Bačka – Mladost i Zlatibor - Napredak. Događanja na preostalih šest mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovan od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS -  5 UTAKMICA  (nedelja 07. mart, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U nedeljnom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na svih pet mečeva 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 15:00 časova. Na programu su mečevi Mačva – Proleter, Metalac – Voždovac, Novi Pazar – Spartak ŽK, Radnički Niš – TSC i Vojvodina – Javor Matis. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

RAD – PARTIZAN (nedelja 07. mart, 17:05 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Rad u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Partizana. Tradicija je apsolutno na strani crno-belih, ali borba ’’građevinara’’ za opstanak i dobar start prolećne polusezone najavljuju da možemo očekivati njihov snažan otpor i veliku borbu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz dva remija i petnaest poraza, pa sa 26 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 15. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 62 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Vojvodine, a rezultat je bio 2:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Humskoj ekipa Partizana je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:0.

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI (nedelja 07. mart, 19:15 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde ekipa Crvene zvezde dočekuje gradskog rivala, ekipu Čukaričkog. Dueli ovih rivala uvek su izuzetno kvalitetni i zanimljivi, a oba tima su u dobroj formi, pa treba očekivati veliku borbu, odličan fudbal i neizvesnu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset dve pobede i dva remija, uz jedan odložen susret, pa sa 68 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu TSC-a, a rezultat je bio 1:3. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz šest remija i četiri poraza, pa sa 51 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Metalca, a rezultat je bio 2:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone na Banovom brdu ekipa Crvene zvezde je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 1:3.

OFK BAČKA – MLADOST (ponedeljak 08. mart, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti. Domaći tim je u gotovo bezizlaznoj situaciji kada je reč o borbi za opstanak, a ni Lučanci nisu daleko od zone ispadanja iz elitnog ranga, pa treba očekivati veliku borbu za bodove. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili tri pobede, uz pet remija i sedamnaest poraza, pa sa 14 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju poslednje 20. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Voždovca, a rezultat je bio 2:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osam pobeda, uz sedam remija i deset poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 12. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Zlatibora, a rezultat je bio 0:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Lučanima ekipa Mladosti je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 2:1.

ZLATIBOR – NAPREDAK (ponedeljak 08. mart, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Čajetinski Zlatibor u okviru 26. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Užicu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Oba tima se nalaze u dosta teškoj situaciji kada je reč o borbi za opstanak, ove sezone imaju gotovo ujednačen učinak, pa treba očekivati tvrdu utakmicu i veliku borbu za bodove. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz šest remija i četrnaest poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Mladosti, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz sedam remija i trinaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Rada, a rezultat je bio 0:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Kruševcu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 1:1.

NAPOMENA: Meč Inđija – Radnik koji se igra u nedelju 07. marta od 13:00 časova neće biti prenošen u celosti, već će doći do uključenja tokom drugog poluvremena susreta, uoči početka multiprenosa.