Beogradska Crvena zvezda u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković istakao je da očekuje čvrstu i defanzivnu igru rivala, ali da će njegov tim biti spreman i za nadigravanje:

’’Sklop svega može da donese prevagu protiv TSC-a, pre svega dobre pripreme, igre, ali i dobra hemija među igračima, kao i mentalitet. Posle dve evropske utakmice sa Milanom odigrali smo fenomenalan meč u prvenstvu, pogotovo prvo poluvreme na visokom nivou u visokom ritmu i sa mnogo šansi. Taj mentalitet ne treba da menjamo. Njihov trener Krstajić je fenomenalan čovek, imali smo dobru saradnju dok smo igrali u reprezentaciji zajedno, dosta se družili, voleli da zapevamo zajedno, da budemo u istom društvu i na terenu smo davali sve jedan za drugog, tako da o njemu imam visoko mišljenje kao čoveku. Kao trener je napravio jednu lepu hemiju u reprezentaciji, međutim kao što je poznato kod nas se rezultati očekuju odmah, tako da mislim da nas očekuje jedan lep duel sa TSC-om. Siguran sam da ih je odlično pripremio, radi se o ekipi koja još uvek nije primila gol, igraju dosta čvrsto, nema sumnje da nas očekuje jedan pravi mini derbi. TSC je kompaktna ekipa, koja zna šta radi, dosta dobro se brani i ima ofanzivne tranzicije pogotovo sa našim bivšim igračem Jugom Stanojevim, koji je fenomenalan i dosta brz, tako da ćemo imati o čemu da vodimo računa. Očekujem da će i TSC igrati dosta čvrsto, kao što je to bio slučaj i sa ekipama protiv kojih smo igrali u prethodnom periodu. Čvrst blok, defanzivna igra u svakom smislu te reči, a ko god bude želeo da se nadigrava mi ćemo biti spremni. U ovom momentu je meč protiv TSC-a najteži i na način na koji se mi spremamo. Isti pristup smo imali i u Novom Pazaru, kao i u Subotici i Nišu, takav ćemo pristup imati i protiv TSC-a.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Crvene zvezde igra se u sredu 03. marta 2021. godine, sa početkom u 16:05 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na drugom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda