Niški Radnički u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Proletera.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Vladimir Gaćinović naglašava da je prolećna polusezona loše počela za njegov tim, kao i da su Novosađani bolje plasiran i izuzetno čvrst rival, koji teško prima golove:

’’Svesni smo činjenice da smo mnogo toga zabrljali od početka drugog dela prvenstva i ne bežimo od toga. Sami smo krivi i na nama je da to što pre ispravimo dobrim rezultatima. Prioritet je da pronađemo dobitnu kombinaciju i pokušamo da ’’operemo fleke’’ koje smo napravili u poslednje vreme. Bolje su plasirani od nas na tabeli i to je dovoljno upozorenje. Dobro smo ih izanalizirali i znamo šta nam je činiti. To je čvrsta i disciplinovana ekipa, njihovi susreti uglavnom ne donose mnogo golova i pred nama je izuzetno zahtevan meč. Moraćemo da budemo na maksimalnom nivou od prvog do devedesetog minuta.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Proletera i Radničkog igra se u sredu 03. marta 2021. godine, sa početkom u 16:05 časova.

FOTO: FK Radnički Niš