Ekipa Novog Pazara u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Surdulici gde će odmeriti snage sa ekipom Radnika.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Davor Berber prvo se osvrnuo na prethodni prvenstveni duel, a potom govorio i o predstojećem susretu sa Surduličanima:

’’Premijera je uspela, zahvalio bih se momcima na ispoštovanom dogovoru i kako su sve to prezentovali. Visokim  presingom i agresivnošću uspeli smo da iskoristimo njihove slabosti. Postigli smo u ranoj fazi susreta dva gola i utakmicu usmerili u željenom smeru. Za slavlje nema vremena, čeka nas gostovanje u Surdulici. Kolega Slavoljub Đorđević je bogato igračko iskustvo uspešno implementirao kao trener. Setimo se da je svojevremeno bio kapiten Zvezde i na prvom koraku sa omladincima crveno-belih osvojio prvo mesto u Ligi Srbije i nastavio u Radu. Đorđevićev ’’rukopis’’ vidljiv je i u Radniku. Igraju čvrsto, agresivno, rezultatski su stabilni, bez oscilacija u igri. Postojeću poziciju na tabeli su zaslužili i neće biti iznenađenje ako budu napredovali za još dva-tri mesta. Imaju sjajne pojedince predvođene prvim strelcem lige Milanom Makarićem, prošli su u Kupu Srbije. Za nas će sve osim poraza biti uspeh. Težićemo da probamo da se nadigravamo, pa šta bude.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Novog Pazara igra se u sredu 03. marta 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar