Milanovački Metalac u okviru 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić ističe da očekuje tešku utakmicu, ali i pravu priliku da se njegov tim odmeri sa timom koji sa pravom pretenduje na visok plasman:

’’Kako stoje stvari oni su favoriti, plus igraju kod kuće i to će biti veliki izazov za nas. Pokazali su dosadašnjim igrama da sa pravom pretenduju na Evropu. Biće to teška utakmica, ali za nas dolazi u pravom momentu. Igramo dobro, čini mi se da napredujemo iz kola u kolo i ovo je baš sada odlična prilika da se odmerimo sa takvim timom. Oni jesu to što jesu, ali igra se 11 na 11 i pokušaćemo da ponovimo nastup kao protiv ostalih jakih ekipa, pa da vidimo hoće li nam takva igra doneti povoljan rezultat. Svi momci su nam u kadru, rotiramo ih s obzirom na to da opet imamo mečeve na samo tri dana razmaka. Neki su dobili šansu protiv TSC-a, neki drugi će je dobiti sad.’’

Meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Čukaričkog i Metalca igra se u sredu 03. marta 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Metalac