U utorak i sredu na programu su svi mečevi 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos dva izuzetno zanimljiva susreta, Partizan – Vojvodina i TSC – Crvena zvezda. Događanja na preostalih osam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

PARTIZAN – VOJVODINA (utorak 02. mart, 16:00 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Njihovi međusobni dueli uvek su bili izuzetno zanimljivi i borbeni, rivalstvo je veliko, a poslednjih godina Novosađani su veoma često uspevali da savladaju renomiranog protivnika. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devetnaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 59 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 0:6. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 50 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 1:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Novom Sadu ekipa Vojvodine je rešila u svoju korist, a rezultat je bio 3:2.

MULTIPRENOS – 5 UTAKMICA (sreda 03. mart, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

U prvom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na svih pet mečeva 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:00 časova. Na programu su mečevi Radnik – Novi Pazar, Mladost – Zlatibor, Napredak – Rad, Voždovac – OFK Bačka i Čukarički – Metalac (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULZIPRENOS – 3 UTAKMICE (sreda 03. mart, 16:05 časova, TV Arena sport 1)

U drugom multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:05 časova. Na programu su mečevi Javor Matis – Inđija, Spartak ŽK – Mačva i Proleter – Radnički Niš. Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

TSC – CRVENA ZVEZDA (sreda 03. mart, 16:05 časova, TV Arena sport 2)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 25. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Senti gde ekipa TSC-a dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Gosti imaju ulogu apsolutnog favorita, tabela i rezultat prethodnog međusobnog duela to najbolje pokazuju, ali ne treba zaboraviti da je u jedinom duelu odigranom u Senti ekipa iz Bačke Topole ostvarila trijumf. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 6. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 0:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset jednu pobedu, uz dva remija i jedan neodigran meč, pa sa 65 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Proletera, a rezultat je bio 4:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu ekipa Crvene zvezde je ubedljivo rešila u svoju korist, a rezultat je bio 5:0.