Beogradska Crvena zvezda u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković najavljuje da će protiv Slanobaraca na teren izvesti najjači sastav, a da su ciljevi i filozofija igre poznati:

’’Što se tiče povređenih igrača, Gobeljić i Ivanić su pokazali da su spremni i u Milanu. Jedina dilema je Falko koji je u Subotici osetio malu kontrakturu na loži, ostali igrači su spremni. Spremamo utakmicu za utakmicu, sigurno je da su naša filozofija i ciljevi poznati. Sutrašnja utakmica je najvažnija u ovom momentu i osim tri boda ništa drugo ne uzimamo u razmišljanje. Teren je najbolje merilo, da bismo mogli da igramo fudbal kao u Milanu, moji igrači moraju da budu spremni. Upravo to je zasluga mog stručnog štaba, momaka koji se bave fizičkom spremom, na čelu sa Federikom Panonćinijem. Ne bismo mogli da namestimo igru onako kako želimo da oni nisu spremni da odgovore na postavljene zadatke. Bitan faktor je i volja, ali ukoliko fizička sprema nije na zadovoljavajućem nivou nemoguće je ostalo sprovesti u delo. Videćemo da li će Katai moći da počne meč. Što se tiče emotivnog pražnjenja na to moramo da se navikavamo, mi smo profesionalci, fudbal se igra i dalje. U ovom trenutku su ciljevi prvenstvo i kup, emocije mogu da budu prisutne, prvi i drugi dan, posle toga se resetujemo i idemo dalje.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Crvene zvezde i Proletera igra se u nedelju 28. februara 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda