Ekipa TSC-a iz Bačke Topole  u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Pomoćnik u stručnom štabu gostujućeg tima Stefan Janković istakao je da ekipa u Milanovac ide da se takmičarski nadigrava i da se vrati neporažena:

’’Posle serije dobrih rezultata TSC-a očekivanje javnosti i naših navijača je pobeda u Gornjem Milanovcu,  u najgorem slučaju da ostanemo neporaženi. Međutim, ne treba zaboraviti da nas očekuje meč sa ekipom koja je  do pre desetak dana bila ispred nas na tabeli.  Znamo da  je trener Metalca Žarko Lazetić sa ekipom temeljno analizirao našu igru  i da su tokom ove nedelje dobro pripremili tim za ovu utakmicu. Naravno, i mi smo isto tako dobro radili ove nedelje, znamo kvalitete protivnika, ali i njihove mane, koje ćemo pokušati da iskoristimo. U Milanovac idemo da se takmičarski nadigravamo, imamo samopouzdanja zbog dobrih utakmica i pokušaćemo da se u Topolu vratimo neporaženi, odnosno da osvojimo bodove.’’    

Me 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i TSC-a igra se u subotu 27. februara 2021. godine, sa početkom u 16:05 časova.

FOTO: FK TSC