Milanovački Metalac u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da u meč ulaze sa puno respekta prema rivalu, ali da su uvideli slabe tačke koje nameravaju da iskoriste kako bi stigli do pobede:

’’To je klub koji nas je predstavljao u Evropi. Kada se pogledaju njihove poslednje utakmice, uz Zvezdu i Partizan, vidi se da imaju najbolju formu, imaju odličan ofanzivni potencijal. Da u četiri utakmice ne prime nijedan gol, to je zaista za puni respekt i kapa dole za sve što rade. Mi ulazimo u utakmicu sa velikom dozom poštovanja prema njima, ali smo ih dobro analizirali i mislim da smo ’’snimili’’ nešto gde možemo da nađemo svoju šansu. Prvi preduslov za to je da budemo na maksimalnom nivou. Posle dve prethodne pobede smo u naletu i fokusirani. Nas generalno motivišu ekipe iz vrha i bolje igramo cele sezone protiv njih. Mnogo zavisi od toga da li ćemo uspeti da nametnemo svoj stil igre, a nadam se da će biti tako.’’

Me 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i TSC-a igra se u subotu 27. februara 2021. godine, sa početkom u 16:05 časova.

FOTO: FK Metalac