Surdulički Radnik u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slavoljub Đorđević ističe da očekuje tešku utakmicu, a uz malo sreće i pobedu svog tima:

’’Igramo sa jednom pravom takmičarskom ekipom koja jako dobro igra i kući i na strani. Da su i te kako dobri na strani pokazuje i podatak da su jesenas Zvezdi uzeli bod na Marakani. Specifično je kod njih to da često menjaju formacije, igraju tvrdo, jako su dobri u prekidima i sve pokazuje da nas čeka jedna teška i neizvesna utakmica. Bondžulić je trener koji je jedan dobar period proveo ovde u Surdulici, poznaje dobro ekipu Radnika i zna kako i koliko je teško ovde igrati. Izuzetan je takmičar, igra tvrdo, igra jako, direktan fudbal sa malim posedom i dosta stavlja akcente na prekide, tako da moramo tu biti najoprezniji, ali i nametnuti svoj ritam, odgovoriti, i na kraju postaviti dobar rezultat. Zaboravili smo utakmicu sa Partizanom i ove nedelje smo dosta radili na popravkama individualnih grešaka u toj utakmici. Momci su radili dobro i kvalitetno i sigurno je da će sve uraditi da pobedimo goste iz Ivanjice. U prvom delu sezone Javor nas je pobedio, tradicionalno su teške utakmice, ali ja ne sumnjam da će ovi momci izaći hrabro i jako, i uz Božju pomoć da uspemo i da pobedimo.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Javor Matisa igra se u subotu 27. februara 2021. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnik