Ekipa Inđije u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Čelar ističe da je ekipa spremna za duel sa crno-belima, kao i da je veliki optimista kada je reč o opstanku u elitnom rangu:

’’Ekipa je spremna, ne možemo da računamo na Bakića i Cucina zbog kartona, dok su svi drugi na raspolaganju stručnom štabu. Očekujem da odigramo kvalitetnu utakmicu i da pobedimo. O utakmici u Kruševcu ću reći samo da sam ponosan kako je ekipa podnela to gostovanje, mislim da smo bili na nivou prethodnih partija, vrlo sam zadovoljan kako smo izgledali. Što se tiče naredne utakmice, pripremamo se najnormalnije, kao i pred svaki drugi meč. U detaljima smo u vezi ekipe Partizana. Shodno tome da igramo na svom terenu, kao i da želimo da budemo na nivou nekih prethodnih utakmica, očekujemo kvalitetnu partiju. Nisam previše zabrinut, još četrdeset pet bodova je u igri. Ja ne želim da budem ni blizu ljudima koji su negativni, koji su uplašeni, koji su zabrinuti. Ne želim da vidim to u mom stručnom štabu, u klubu u kojem radim i u ekipi koju treniram. Iz tog razloga samo optimizam je prihvatljiv. Mi smo ekipa koja od prvog dana ovih priprema u usponu. Rezultati nas u dve utakmice nisu propratili, ali ja verujem u mogućnosti ove ekipe. Naravno da verujem u taj famozni opstanak, iako se time uopšte ne opterećujem.’’

Meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Inđije i Partizana igra se u petak 26. februara 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Inđija