Od petka do nedelje na programu su svi mečevi 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Inđija – Partizan, Vojvodina – Napredak i Crvena zvezda – Proleter. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

INĐIJA – PARTIZAN (petak 26. februar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Inđiji gde istoimena ekipa na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana. Crno-beli se nalaze u dugačkoj seriji pobeda i evidentno u jako dobroj formi, ali nema sumnje da će domaći tim pokušati da napravi veliko iznenađenje. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedam pobeda, uz jedan remi i petnaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Napretka, a rezultat je bio 1:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osamnaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 56 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Radnika, a rezultat je bio 3:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu završen je ubedljivim trijumfom ekipe Partizana, a rezultat je bio 5:0.

VOJVODINA – NAPREDAK (petak 26. februar, 15:30 časova, TV Arena sport 1)

Novosadska Vojvodina u okviru 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka. Kruševljani se mimo svih očekivanja grčevito bore za opstanak u elitnom rangu, dok su Novosađanima bodovi važni u borbi za visok plasman, pa treba očekivati odličnu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili četrnaest pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Mladosti, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz sedam remija i jedanaest poraza, pa sa 22 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 16. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 1:0. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Kruševcu završen je trijumfom ekipe Vojvodine, a rezultat je bio 0:1.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (subota 27. februar, 14:00 časova, TV Arena sport 1)

U prvom subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na sva četiri meča 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:00 časova. Na programu su mečevi Novi Pazar – Mačva, OFK Bačka – Čukarički, Radnik – Javor Matis i Radnički Niš – Spartak ŽK (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (subota 27. februar, 16:05 časova, TV Arena sport 1)

U drugom subotnjem multiprenosu bićete u prilici da ispratite dešavanja na sva tri meča 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 16:05 časova. Na programu su mečevi Rad – Mladost, Zlatibor – Voždovac i Metalac – TSC (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

CRVENA ZVEZDA – PROLETER (nedelja 28. februar, 17:00 časova, TV Arena sport 1)

Poslednji meč 24. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde ekipa Crvene zvezde na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera. Novosađani su se u prvom delu prvenstva pokazali kao neugodan rival za crveno-bele, pa treba očekivati snažan otpor gostujućeg tima. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvadeset pobeda, uz dva remija i jedan odložen meč, pa sa 62 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Spartaka, a rezultat je bio 1:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili deset pobeda, uz šest remija i sedam poraza, pa sa 36 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:2. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Novom Sadu završen je trijumfom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 0:1.