OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije u Senti gostuje u Senti gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba gostiju Nenad Vanić ističe da je ekipa u jako teškoj situaciji i da očekuje pravu reakciju igrača u predstojećem susretu:

’’Protiv Proletera nismo odigrali onako kako smo pripremili utakmicu, morali smo da budemo veći takmičari i da dodamo još energije, jer su nam bodovi bili preko potrebni. Žao mi je zbog toga, ovu utakmicu bismo pripremali u boljoj situaciji. Možda je i dobro što relativno brzo dolazi naredni meč, a mi svi zajedno moramo da odreagujemo. Čak i da smo dobili prethodni duel sa Proleterom, opet bi nam bila potrebna i neka pobeda na strani. Verujem da ćemo protiv TSC-a odigrati bolje nego u prethodnim mečevima i da ćemo doći do pozitivnog rezultata. Imamo određenih kadrovskih problema, zbog žutih kartona, pa će biti prinudnih promena u timu. Ipak, smatram da je svako od momaka zaslužio šansu i da će dati svoj doprinos.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između TSC-a i Bačke igra se u ponedeljak 22. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: OFK Bačka