Gaćinović: Mi moramo da se trgnemo i da pokažemo reakciju

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 662

Niški Radnički u okviru 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Šapcu gde će odmeriti snage sa ekipom Mačve.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Vladimir Gaćinović ističe da očekuje težak meč, da je jako nezadovoljan igrom i zalaganjem pojedinih prvotimaca i da će biti promena:

’’Mačvu respektujemo, ali mi gledamo u naše dvorište i uveren sam da od nas zavisi. Ukoliko budemo na nivou drugog poluvremena iz meča sa Crvenom zvezdom, verujem da možemo doći do uspeha. Čeka nas još jedan vruć teren, poput onog u Novom Pazaru pre nekoliko dana. Tu utakmicu smo odigrali katastrofalno loše i pokušavali smo da prethodnih dana izvučemo pouke. Sada nas čeka sličan meč protiv ekipe koja se bori za opstanak i koja će da grize od prvog minuta. Mi moramo da se trgnemo i da pokažemo reakciju. Izuzetno sam nezadovoljan igrom i odnosom u prošlom meču, ukazao sam igračima na mnoge stvari i pre svega ćemo morati da promenimo pristup ukoliko želimo da napravimo pomak i ostvarimo željeni rezultat. Moramo da menjamo, to sam rekao odmah posle Novog Pazara i tako će i biti. Pojedini igrači prosto nisu ispunili očekivanja, a imali su dovoljno prilika. Ono što znamo već nekoliko dana je da nećemo moći da računamo na Nikolu Stankovića, koji ima crveni karton, kao i na Aleksandra Kovačevića koji je još uvek povređen. Dobra vest je da se oporavio Žarko Marković, a radi se o veoma važnom fudbaleru za naš sistem. Ostali su spremni, ali ponavljam da ćemo menjati, jer sam nezadovoljan kako su pojedinci izgledali na terenu u Novom Pazaru.’’

Meč 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mačve i Radničkog igra se u ponedeljak 22. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte