Od subote do ponedeljka na programu su svi mečevi 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Čukarički – Zlatibor, Partizan – Radnik i Spartak ŽK – Crvena zvezda. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

ČUKARIČKI – ZLATIBOR (subota 20. februar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Prvi meč 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Čukarički dočekuje goste iz Čajetine, ekipu Zlatibora. Ekipa sa Banovog brda ima ulogu apsolutnog favorita u ovom susretu, ali su bodovi u ovom trenutku jednako važni za oba rivala, pa treba očekivati izuzetno borbenu i zanimljivu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili dvanaest pobeda, uz šest remija i četiri poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Rada, a rezultat je bio 0:2. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili četiri pobede, uz pet remija i trinaest poraza, pa sa 17 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 18. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 0:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Užicu završen je ubedljivim trijumfom ekipe Čukaričkog, a rezultat je bio 1:5.

PARTIZAN – RADNIK (nedelja 21. februar, 13:00 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Partizan dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika. Crno-beli se nalaze u seriji pobeda, tradicija je takođe na njihovoj strani, ali su i gosti u dobroj formi i nema sumnje da će pokušati da iznenade renomiranog rivala. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili sedamnaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 53 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Javor Matisa, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz pet remija i osam poraza, pa sa 32 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 8. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 2:1. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Surdulici završen je pobedom ekipe Partizana, a rezultat je bio 0:2.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (nedelja 21. februar, 13:00 časova, TV Arena sport 2)

U nedelju ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na još tri meča 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 13:00 časova. Na programu su mečevi Mladost – Vojvodina, Napredak – Inđija i Proleter – Metalac. Multiprenos će biti emitovan na drugom programu TV Arena sport.

SPARTAK – CRVENA ZVEZDA (nedelja 21. februar, 17:05 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 23.kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Subotici gde domaći Spartak Ždrepčeva krv dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Mečevi ovih rivala uvek su bili izuzetno kvalitetni i zanimljivi, bez obzira što je tradicija ubedljivo na strani lidera prvenstva, pa nema razloga da tako ne bude i ovog puta. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 37 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 5. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti poraženi u duelu sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 3:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili devetnaest pobeda i dva remija, pa sa 59 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su bili slobodni, jer je meč sa ekipom Mačve odložen, zbog nastupa u Ligi Evrope. Prethodni duel ovih rivala odigran u prvom delu sezone u Beogradu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 3:2.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (ponedeljak 22. februar, 15:00 časova, TV Arena sport 1)

U ponedeljak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na sva četiri meča 23. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 15:00 časova. Na programu su mečevi Javor Matis – Novi Pazar, Mačva – Radnički Niš, Voždovac – Rad i TSC – OFK Bačka (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.