Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Nenad Vanić ističe da njegov tim čeka veoma važna utakmica, kao i da se nada osvajanju sva tri boda:

’’Utakmica protiv Proletera je u svakom pogledu bitna, očekujem pravu reakciju svih nas. Pobedom bismo se vratili na kolosek i nepotrebno je naglašavati koliko su nam bodovi u ovom trenutku potrebni. Momci su na treninzima bili maksimalno posvećeni i očekujem njihovu dobru igru. Imamo puno respekta prema Proleteru, ja sam tamo proveo jedan uspešan period. Imaju odličnu hemiju, igraju rasterećeno, nalaze se u vrhu i sigurno je da poseduju kvalitet. Ja sam siguran u ono što mi radimo, verujem u ostvarenje našeg cilja. Ova utakmica je jedna od mnogih koje nas očekuju na putu do ostvarenja tog cilja. Iskreno se nadam da ćemo uspeti da stignemo do sva tri boda. Što se tiče kadrovskih problema, pod znakom pitanja je samo Lakić-Pešić koji se priključio treninzima, svi ostali igrači su nam na raspolaganju. To je ono što nam uliva još veću nadu da možemo da ostvarimo uspeh.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Proletera igra se u sredu 17. februara 2021. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: OFK Bačka