Beogradski Partizan u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da je zadovoljan formom igrača, da je vidan napredak u odnosu na prvi deo sezone, ali i da je oprezan:

’’Fokusirani smo na naš rad, treninge i utakmice i bukvalno samo o tome razmišljamo. Teško, neugodno gostovanje. Znamo šta nas čeka, uvek je bilo teško igrati u Ivanjici. Maksimalno spremni ulazimo u tu utakmicu. Javor je dobro počeo drugi deo sezone, ispratili smo sve njihove utakmice. Mislim da smo kompaktni, da igramo kao tim. Dobili smo neke stvari koje nismo imali. Neki igrači su poboljšali individualnu formu i na boljem su nivou nego što su bili u prethodnom delu sezone. Podigli smo se svi, ali sam oprezan, jedna utakmica može da okrene priču. Zadovoljan sam kako radimo i izgledamo, ovo je put kojim treba da idemo.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Partizana igra se u sredu 17. februara 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Partizan