Ivanjički Javor Matis u okviru 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba Ivanjičana, Igor Bondžulić, ističe da je svestan negativne tradicije vezane za duele sa crno-belima, ali i da veruje da će igrači iskoristiti priliku da pokažu koliko vrede:

’’Imali smo svoj cilj pre utakmice sa Napretkom, ostvarili smo ga i možemo reći da je gostovanje bilo uspešno. Uspeli smo da zadržimo šest bodova prednosti u odnosu na ekipu Napretka. Nismo se odvojili na devet bodova prednosti, ali ni oni nisu uspeli da nam priđu na tri boda zaostatka, a imali su priliku. Najvažnija je uvek utakmica koja dolazi. Ne moram mnogo govoriti o narednom protivniku i lošoj tradiciji koju imamo protiv Partizana. Mislim da svi u klubu imamo priliku da pokažemo da vredimo i da imamo moć da se suprotstavimo tako kvalitetnom protivniku, pa se nadam da ćemo uspeti da nastavimo niz pozitivnih rezultata koji smo započeli ovog proleća. Moramo dati sve od sebe, igrati bez prevelikog respekta i pokušati da ostvarimo ono što smo planirali. Još uvek nismo prelomili kako ćemo tačno odigrati tu utakmicu, imamo više varijanti. Zbog kartona nećemo moći da računamo na Vanju Zvekanova, kao ni na Luku Radivojevića koji je povređen. Ne bih detaljnije otkrivao karte i razmišljanja pred ovaj duel, već ćemo kroz konsultacije stručnog štaba doneti najbolje rešenje, adekvatno u datom trenutku za ostvarenje dobrog rezultata.’’

Meč 22. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Javor Matisa i Partizana igra se u sredu 17. februara 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Javor Matis