Surdulički Radnik u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostiju Slavoljub Đorđević ističe da očekuje teško gostovanje, ali i povoljan rezultat kao plod dobrog rada:

’’Posle prvog kola ovog dela prvenstva mogu da budem zadovoljan odnosom igrača prema svemu onome što smo dogovorili, ali izostao je rezultat. Sa jedne strane, mogu da budem zadovoljan i sa nerešenim rezultatom, a sa druge mislim da smo imali izgledne šanse, ali da nas sreća nije poslužila. Igramo sa ekipom koja je jako uspešna kući, prava domaćinska ekipa. Imaju odličnog trenera, dugo godina su zajedno. Igraju jako specifično, mnogo su jaki na ofanzivnim i defanzivnim prekidima, tako da nas očekuje jedna teška utakmica. Što se nas tiče, najbitnije je da smo svi zdravi i da su svi igrači raspoloživi stručnom štabu. U prvom kolu smo videli nastup novih igrača, Milovanovića i Bibera, a već od ovog meča možemo računati i na novopristiglog člana, Filipa Bainovića. Mislim da smo radili jako puno i dobro ove nedelje i pokušaćemo da damo sve od sebe da napravimo što bolji rezultat.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Mladosti i Radnika igra se u subotu 13. februara 2021. godine, sa početkom u 13:30 časova.

FOTO: FK Radnik