Beogradski Partizan u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba crno-belih Aleksandar Stanojević ističe da njegov tim svakako ima ulogu favorita, ali da u ovaj meč ulazi sa puno opreza:

’’Novi Pazar je izuzetno disciplinovana ekipa, sa brzim bokovima, mogu biti izuzetno opasni. Igramo kod kuće, favoriti smo, ali smo i oprezni. Ozbiljno smo se spremali i znamo odakle nam preti opasnost. Svi su zdravi, Filip Stevanović se polako vraća, nije zdrav, ali počeo je da trenira. Ostali igrači su svi zdravi, tako da u najjačem sastavu dočekujemo za nas važnu utakmicu. Biće četiri-pet izmena u odnosu na meč protiv Napretka. Dobro smo izgledali u tom susretu, zadovoljan sam. Zadovoljan sam i kako izgledamo na treninzima, ali hajde da sačekamo. Ja sam uvek oprezan, korak po korak. Oni se bore za opstanak, izuzetne kontre imaju, brze igrače. Ne gledam šta je bilo ranije, fokusiran sam samo na sutrašnju utakmicu. Verujemo u to što radimo, a rezultat vam daje taj pečat. S druge strane, obazriv sam jer jedan nerešen rezultat može da vam okrene situaciju. I desiće se u nekom trenutku, ne možete sve da pobeđujete, ali je bitno da smo pravi, da dobro radimo, da dobro igramo. Ako se još nastavi s rezultatima, super. Prvenstvo je prioritet. Na kraju ćemo pričati šta je uspeh, šta je neuspeh. Ako me sad pitate, prvenstvo je to što je naš glavni cilj i ako ga ne osvojiš ne možeš da budeš zadovoljan.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Novog Pazara igra se u petak 12. februara 2021. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Partizan