Ekipa OFK Bačka iz Bačke Palanke u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka.

Šef stručnog štaba gostiju Nenad Vanić ističe da je optimista pred gostovanje u Subotici, bez obzira na kvalitet rivala:

’’Nama je svaka utakmica jako bitna, siguran sam da će i predstojeća biti teška. Znamo da Spartak ima kvalitetan sastav, da ta ekipa poslednjih godina raste. Ali, mi imamo svoj cilj, verujemo u ono što radimo. Momci su pokazali i u prvom kolu da svojom željom, energijom i kvalitetom možemo da se takmičimo sa svakom ekipom u ovoj ligi. Tako ćemo nastaviti, takav pristup ćemo imati i protiv Spartaka. Idemo tamo da pokušamo da napravimo pozitivan rezultat, da ostvarimo pobedu. Nemamo nekih kadrovski problema, izostaće već neko vreme povređeni Lakić-Pešić, kao i Jovanović koji ima kartone. Svi ostali su u takmičarskom pogonu, što nam daje nadu.’’

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i OFK Bačka igra se u petak 12. februara 2021. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: OFK Bačka