Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Palanke, ekipu OFK Bačka.

Pomoćnik u stručnom štabu ’’golubova’’ Savo Pavićević ističe da u prvom prolećnom kolu nije postignut očekivan rezultat, kao i da ih pozicija rivala na tabeli ne sme zavarati:

’’Očekivali smo malo više od prve utakmice u nastavku sezone, koju smo odigrali u Užicu, misleći na osvajanje sva tri boda. Nismo bili na potrebnom nivou, možemo mnogo više, što smo izneli i igračima. Mislim da je ovo pravi trenutak da to ispravimo, protiv ekipe Bačke. Poštujemo protivnika koji se nalazi u donjem delu tabele, ali nas to neće zavarati. Moramo izaći maksimalno koncentrisano i motivisano. Momci su dobro radili, dobra je atmosfera i svi jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Izostaće Ivančević i Bijleović, ali i oni su počeli sa treninzima i biće ubrzo spremni.’’    

Meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Spartaka i OFK Bačka igra se u petak 12. februara 2021. godine, sa početkom u 14:30 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK