U petak i subotu na programu su svi mečevi 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije u takmičarskoj sezoni 2020/21. Bićete u prilici da pratite direktan televizijski prenos tri izuzetno zanimljiva susreta, i to: Partizan – Novi Pazar, Čukarički – Vojvodina i Radnički Niš – Crvena zvezda. Događanja na preostalih sedam mečeva možete ispratiti putem multiprenosa koji će ponovo biti realizovani od strane TV Arena sport.

MULTIPRENOS – 4 UTAKMICE (petak 12. februar, 14:30 časova, TV Arena sport 1)

U petak ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na četiri meča 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 14:30 časova. Na programu su mečevi Napredak – Javor Matis, Spartak ŽK – OFK Bačka, TSC – Rad i Proleter – Zlatibor (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

PARTIZAN – NOVI PAZAR (petak 12. februar, 16:30 časova, TV Arena sport 1)

Beogradski Partizan u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom terenu dočekuje gostujući Novi Pazar. Crno-beli imaju ulogu apsolutnog favorita, nalaze se u seriji pobeda, ali treba očekivati snažan otpor gostujućeg tima koji ih je u prvom delu šampionata iznenadio. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili petnaest pobeda, uz dva remija i tri poraza, pa sa 47 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 2. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini savladali ekipu Napretka, a rezultat je bio 3:0. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili pet pobeda, uz šest remija i devet poraza, pa sa 21 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 14. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom Crvene zvezde, a rezultat je bio 1:3. Prvi meč ovih rivala odigran u Novom Pazaru završen je pobedom istoimene ekipe, a rezultat je bio 3:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 16:30 časova.

ČUKARIČKI – VOJVODINA (petak 12. februar, 18:30 časova, TV Arena sport 1)

Jedan od najzanimljivijih mečeva u okviru 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Beogradu gde domaći Čukarički dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Vojvodine. Oba tima ove sezone imaju evropske ambicije, pa treba očekivati izuzetno borbenu i kvalitetnu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili jedanaest pobeda, uz pet remija i četiri poraza, pa sa 38 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 4. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Inđije, a rezultat je bio 0:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili trinaest pobeda, uz tri remija i četiri poraza, pa sa 42 boda na svom kontu trenutno zauzimaju 3. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao domaćini poraženi u duelu sa ekipom TSC-a, a rezultat je bio 0:1. Prvi meč ovih rivala odigran u Novom Sadu završen je podelom bodova, a rezultat je bio 2:2. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 18:30 časova.

MULTIPRENOS – 3 UTAKMICE (subota 13. februar, 13:30 časova, TV Arena sport 1)

U subotu ćete u multiprenosu biti u prilici da ispratite dešavanja na tri meča 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije koji počinju u 13:30 časova. Na programu su mečevi Mačva – Metalac, Voždovac – Inđija i Mladost – Radnik (noseća utakmica). Multiprenos će biti emitovan na prvom programu TV Arena sport.

RADNIČKI NIŠ – CRVENA ZVEZDA (subota 13. februar, 15:30 časova, TV Arena sport 1)

Derbi meč 21. kola Linglong Tire Super lige Srbije igra se u Nišu gde domaći Radnički dočekuje goste iz Beograda, ekipu Crvene zvezde. Nišlije ove sezone nisu na nivou na koji su nas navikli, ali imaju ambiciju da se umešaju u borbu za Evropu, pa treba očekivati izuzetno zanimljivu utakmicu. Domaćini su tokom aktuelne sezone zabeležili devet pobeda, uz četiri remija i sedam poraza, pa sa 31 bodom na svom kontu trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti podelili bodove sa ekipom Metalca, a rezultat je bio 1:1. Gosti su tokom aktuelne sezone zabeležili osamnaest pobeda i dva remija, pa sa 56 bodova na svom kontu trenutno zauzimaju 1. mesto na tabeli. U prethodnom kolu su kao gosti savladali ekipu Novog Pazara, a rezultat je bio 1:3. Prvi meč ovih rivala odigran u Beogradu završen je pobedom ekipe Crvene zvezde, a rezultat je bio 3:0. Obezbeđen je direktan televizijski prenos ovog susreta na prvom programu TV Arena sport, sa početkom u 15:30 časova.