Beogradski Rad u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Proletera.

Šef stručnog štaba ’’građevinara’’ Milan Milanović ističe da je zadovoljan pripremama i da je model igre uspostavljen i da je formirana ekipa koja može da pobeđuje rivale kao što je ekipa Proletera:

’’Pripreme su protekle dobro, imali smo odlične uslove za rad i odlične protivnike. Mislim da smo napredovali, ali sada sledi ono najvažnije. Igramo protiv Proletera, veliki ulog je u pitanju, tri boda su veliki izazov za nas. Ja se nadam da smo sposobni da do njih stignemo. Ne bih previše govorio o protivniku, govorim samo o našoj igri. Mislim da smo uspeli jedan osnovni model igre da uspostavimo, da smo napravili kompoziciju ekipe koja je sposobna da ostvaruje pobede protiv protivnika kao što je Proleter. U poređenju sa nekim drugim ekipama mi i nismo mnogo promenili tim. Najviše novajlija koji konkurišu za prvi tim imamo u napadačkom delu, ceo napad smo promenili, ostatak tima je uglavnom ostao isti. Prioritet i jedini cilj je opstanak u elitnom rangu.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Rada i Proletera igra se u nedelju 07. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Rad