Šabačka Mačva u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Palanci gde će odmeriti snage sa ekipom Bačke.

Novi šef stručnog štaba crveno-crnih Slaviša Jelić ističe da je optimista pred prolećnu borbu za opstanak i najavljuje ofanzivnu igru svog tima:

’’Radilo se dobro u prethodnom periodu, prezadovoljan sam odnosom igrača prema obavezama. U hodu je uigravana nova ekipa, rezultati pripremnih utakmica su zadovoljavajući. Verujem da sam uspeo da pronađem recept za uspehe, tvrdim da ćemo i dalje igrati ofanzivno, jer bez ofanzive nema dobrih rezultata, niti sustizanja bodovnog zaostatka u odnosu na ostale timove. Bačka je dobra ekipa, ima dobar tim koji zaslužuje da igra Super ligu. Međutim, nalaze se u skoro istoj situaciji kao i mi. Logično je da će pokušati da ostvare pobedu na svom terenu, a mi im spremamo adekvatan odgovor. Ovo više nije Mačva iz prošle godine, nadam se da će biti mnogo bolja i efikasnija i svi u klubu verujemo u opstanak.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Bačke i Mačve igra se u nedelju 07. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Mačva