Lider šampionata, ekipa Crvene zvezde, u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković ističe da je zadovoljan odrađenim pripremama i odnosom svih igrača, kao i da za njega prvenstvo tek sada počinje:

’’Krećemo od nule, ništa nismo uradili, tako gledamo na stvari. Za nas kao da sad počinje prvenstvo i sa tim razmišljanjem ćemo ulaziti u svaku utakmicu. Pre svega sam prezadovoljan odnosom na celim pripremama, od prvog do poslednjeg igrača. Bilo je mnogo rada, uvek može bolje, težimo ka perfekciji, iz dana u dan poboljšavamo neke stvari za koje mislimo da mogu direktno da utiču na igru. Zadovoljan sam sa učinjenim na pripremama, a sada kreće onaj najlepši, ali i najteži deo, prvenstvo. U 44 dana imaćemo 11 utakmica, što znači da ćemo gotovo na svaka četiri dana igrati meč. Imamo izuzetno dobar roster, prezadovoljan sam i sa mojim stručnim štabom, načinom na koji smo odradili pripreme i da smo svi na broju. Bez i jednog problema smo završili pripremni period i to je ono što će praviti razliku u prvenstvu, jer ćemo morati da rotiramo igrače. Dolazak Falka se odužio, jedno vreme je bio i van ekipe, tako da za ovu utakmicu namenski nećemo računati na njega, jer želimo da prođe još jedan deo priprema. Sigurno će od sledeće utakmice biti u konkurenciji za startnih jedanaest. Zadovoljan sam sa onim što imamo, planski smo sve odradili. Imamo mnogo jakih utakmica, takođe i prioritete kao što su titula i kup, ali i da postignemo što bolji rezultat u utakmicama sa Milanom. Fudbal je kao što uvek govorim čudna igra, a mi ćemo sve uraditi da opravdamo grb Crvene zvezde. Ne znam koliko Milano prati Crvenu zvezdu, u ovom trenutku mi pratimo Novi Pazar i to je najvažnija utakmica za nas trenutno.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se u nedelju 07. februara 2021. godine, sa početkom u 13:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Crvena zvezda