Đuričić: Idemo u Beograd da pokušamo da osvojimo bodove

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 482

Kruševački Napredak u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Partizana.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Milan Đuričić ističe da su prioritet dueli sa direktnim konkurentima za ispadanje, ali da se protiv crno-belih svakako neće unapred predati:

’’Ove godine ispada čak šest ekipa, što automatski znači da je dvanaest kandidata u opticaju. Prve tri utakmice u Kruševcu igramo sa Javorom, Inđijom i Radom, najvećim konkurentima u borbi za opstanak i ti susreti su nam prioritet. To ne znači da ćemo se protiv Partizana unapred predati, već idemo u Beograd da pokušamo da osvojimo bodove. Ne smemo dozvoliti da nam ekipa ’’sagori’’ na Topčiderskom brdu i da potom poklonimo bodove Javoru. Tu je ključna uloga stručnog štaba. Meč u Humskoj će početi mladi Luka Laban koji je prekomandovan u prvi tim. Nema razloga to da krijemo, naprotiv, treba da se ponosimo. Biće tu još mladih igrača, svakako ćemo punu pažnju posvetili momcima iz podmlatka, iako nam je rezultat u ovom trenutku primaran. Labana sam selektirao u reprezentaciji 2014. godine. U prvom trenutku, kada sam došao u Napredak nisam ga prepoznao, porastao je, razvio se. Za svoje godine igra izuzetno zrelo. Uostalom, time što sam otkrio da će biti starter na Topčiderskom brdu, sve sam rekao.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Partizana i Napretka igra se u subotu 06. februara 2021. godine, sa početkom u 17:00 časova. Obezbeđen je direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.

FOTO: FK Napredak

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte