Surdulički Radnik u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slavoljub Đorđević biranim rečima je govorio o rivalu, a potom naglasio da veruje u svoje igrače i uspešnu prolećnu polusezonu:

’’Igramo sa jednom jako dobro organizovanom ekipom koja ima odličan sistem rada i odličnog trenera. Ekipa im je jako mlada, jako dobro tehnički obučena i po meni igraju najbolji fudbal u ligi. Zbog svega toga nas na samom početku ovog dela prvenstva čeka jako teška utakmica. Sutra ćemo se potruditi da se predstavimo u najboljem svetlu, da pokažemo da imamo kvalitet i znanje. Daćemo sve od sebe da sve ono što smo uradili u prvom delu pokažemo i u nastavku prvenstva. Jako smo motivisani, ja u ove momke ne sumnjam, imaju kvalitet i karakter, tako da verujem da ćemo ponoviti uspeh iz prvog dela sezone.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Radnika i Voždovca igra se u subotu 06. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnik