Niški Radnički u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije gostuje u Gornjem Milanovcu gde će odmeriti snage sa ekipom Metalca.

Šef stručnog štaba gostiju Vladimir Gaćinović ističe da neće moći da računa na trojicu iskusnih prvotimaca, ali da je ekipa pripremljena za tu situaciju i da očekuje nastavak serije pobeda:

’’Iza nas su kvalitetno odrađene pripreme u Nišu i Turskoj, zadovoljan sam u kakvom smo stanju pred nastavak sezone. U Gornjem Milanovcu nas čeka izuzetno teška utakmica. Metalac je ozbiljan, dobro organizovan i napadački orijentisan protivnik, a posebno su opasni na svom terenu. Igraju visoki presing i pokušavaju da vrše pritisak tokom svih devedeset minuta. Mi smo spremni za to, znamo kakve su nam mogućnosti i smatram da smo dostigli formu koja će nam biti dovoljna da se sa ovog gostovanja vratimo zadovoljni. Nadigravaćemo se sa Metalcem i verujem da ćemo nastaviti seriju u ligi, pošto smo jesenji delo završili sa tri uzastopne pobede. Neću moći da računam na Pantelića i Aksentijevića zbog žutih kartona, a izostaće i povređeni Filip Kasalica. Njih trojica su iskusni igrači i veoma će nam nedostajati, ali mi smo znali za ovu situaciju još od decembra i spremali smo se za to. Imamo dobar sastav i adekvatne zamene i njihov izostanak ne bi trebalo da se oseti.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Radničkog igra se u subotu 06. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš