Milanovački Metalac u okviru 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da igrači jedva čekaju takmičarske mečeve i da je zadovoljan radom igrača na treninzima:

’’Oni su poslednjih godina u vrhu našeg fudbala. Od dolaska novog trenera pri kraju prošle polusezone ređaju pobede, a vidimo da najavljuju ponovo i evropske ambicije. Kvalitetni su na svim pozicijama, respektujemo ih jako i ubeđen sam da će biti zanimljiva utakmica, jer ćemo i mi biti spremni na sve to. Naši momci treniraju fenomenalno, naročito poslednje sedmice. Zaželeli su se pravih takmičarskih mečeva, pa očekujem da budemo na svom pravom nivou. Samo ime i kvalitet protivnika nas poziva da budemo maksimalno fokusirani. Jedino mi je zaista žao što i dalje nećemo imati publiku na tribinama, jer je veoma dobro raspoloženje u gradu, svi imaju pozitivne komentare za Metalac u Milanovcu, i stvarno je šteta što ti ljudi još ne mogu da nas neposredno gledaju i podrže, pogotovu u dobroj sezoni kakva je ova. Ali, verujem da će se situacija sa koronom u nekom bliskom periodu smiriti i da će bar deo stadiona moći da bude otvoren za navijače.’’

Meč 20. kola Linglong Tire Super lige Srbije između Metalca i Radničkog igra se u subotu 06. februara 2021. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Metalac