Fudbaleri i stručni štab superligaša Inđije okupili su se u ponedeljak, kako bi obavili neophodne lekarske preglede za početak zimskih priprema, a za danas je zakazan i prvi trening.

Zimske pripreme fudbaleri Inđije započinju danas, a prvom treningu prethodila su neophodna testiranja prvotimaca koja su započela u ponedeljak. Okupljanju igrača prisustvovao je stručni štab na čelu sa Dejanom Čelarom, koji je tom prilikom istakao da je zadovoljan činjenicom da su njegovi igrači na početak priprema došli spremni:

’’Želeli smo pre Božića da završimo lekarske preglede i testiranja da bi mogli od 08. januara da krenemo sa treninzima. Još nisu izvedeni rezultati testova, ali se već vidi da su momci poštovali program treninga koji su dobili za prelazni period i da su došli spremni na testiranja i početak priprema. Grupu igrača koji će ostati u klubu sam izabrao ja, uveren da mogu da odgovore zahtevu i da uz nekoliko novih kvalitetnih pojačanja oforme jedan novi konkurentniji tim koji će se verujem izdići iznad crte i igrati kvalitetan fudbal. Igrači koji odlaze iz kluba sigurno imaju kvalitet da igraju u Super ligi, zato je bolje i za njih i za klub da pronađu sredinu gde će više igrati i biti zadovoljniji. Sve su to odlični momci, profesionalci, sa kojima nisam imao ni najmanji problem, prosto u svlačionici je bilo previše igrača i razumljivo je da je veća grupa onih koji nisu bili u prvom planu bila nezadovoljna statusom. Dolazaka neće iz tog razloga biti mnogo, samo igrači koji su nam potrebni na određenim pozicijama i  koji će verujem pojačati konkurenciju i kvalitet ekipe. U narednim danima ćete dobijati informacije, pregovori su u toku, sportski direktor Ivović  ih vodi sa igračima za koje smo zaključili da su nam potrebni i koje želimo da dovedemo.’’

Ekipa Inđije je jesenji deo sezone završila na 16. mestu superligaške tabele, sa 18 osvojenih bodova na svom kontu.

FOTO: FK Inđija