Novi Sad: Fudbaleri Vojvodine započeli proces zimskih priprema

  • Kategorija Vesti
  • Pročitano: 930

Fudbaleri Vojvodine započeli su danas u FC ’’Vujadin Boškov’’ pripreme za prolećnu polusezonu.

Okupljanjem i prvim treningom u novoj godinini fudbaleri i stručni štab novosadske Vojvodine započeli su proces zimskih priprema za prolećni deo sezone 2020/21. Pred početak treninga, igrače je pozdravio predsednik kluba, gospodin Dragoljub Samardžić, koji im je poželeo srećan rad i uspešne rezultate u predstojećoj polusezoni.

Današnjoj prvoj prozivci prisustvovalo je 30 igrača, i to:

GOLMANI: Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš, Željko Brkić;

ODBRANA: Nikola Andrić, Mladen Devetak, Aranđel Stojković, Vladimir Kovačević, Veljko Jelenković, Stefan Đorđević, Slavko Bralić, Marko Bjeković, Milan Majstorović, Đorđe Đurić, Lazar Stojsavljević;

VEZNI RED: Nikola Drinčić, Bogdan Mledenović, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski, Uroš Kabić, Miodrag Gemović, Novica Maksimović, Ognjen Đuričin;

NAPAD: Nemanja Čović, Đorđe Pantelić i Momčilo Mrkaić.

Okupljanje je iz opravdanih razloga propustio štoper Siniša Saničanin, koji se nedavno oženio. Posle šestomesečne pozajmice u Radu, prvom timu Vojvodine ponovo se priključio štoper Lazar Stojsavljević, dok će Mihajlo Nešković i narednu polusezonu provesti na pozajmici u Inđiji. Pripreme sa prvim timom započeli su i Veljko Jelenković, Milan Majstorović, Vladimir Miletić, Vladan Novevski i Uroš Kabić, koji su prethodne polusezone nastupali za omladinski tim ’’stare dame’’.

Šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića svakako može da raduje to što su svi došli spremni na početak priprema, uključujući i Mirka Topića i golmana Nikolu Simića, koji su u značajnom delu prošle polusezone bili odsutni zbog povreda. Oni se sada osećaju dobro i treniraju zajedno sa ostalim saigračima.

Fudbaleri Vojvodine će u FC ’’Vujadin Boškov’’ trenirati do 13. januara, i to uglavnom dva puta dnevno, dok je za 14. januar planiran  odlazak na dvonedeljne pripreme u Turskoj.

FOTO: FK Vojvodina

Organizacije
Naslovni sponzor
Medijski sponzor
Sponzor zvanične lopte